Зареждане...

Новият атракцион по Южното Черноморие

Новият атракцион по Южното Черноморие - "Обърната къща" се намира до град Черноморец, само на 1,7 км. от Бутикова Вила Амалия.

Разположена е на стария път, който свързва гр. Черноморец и гр. Созопол - вътрешния път за к-г "Градина". Атракционът  е нещо по-интересно и доста по-различно от другите обекти за развлечения.

Освен самата обърната къща и обърната кола, обзавеждането в нея е изцяло обърнато с главата надолу. Това дава възможност за правене на супер забавни снимки, на които вие изглеждате все едно сте с главата надолу. Къщата представлява просторен фамилен дом с кухня и всекидневна, спалня, детска стая, бани, библиотека и различни други помещения. В двора са поставени различни развлекателни кътове като: къта с бягащото колело, стената с морското дъно  и автентичен водолазен шлем.

Друга част от развлеченията са бензиноколонка, наливаща знания, кръгла тенис маса, колелото на късмета и още много други игри! Пред къщата има кафене, в което на спокойствие и с прекрасна панорама можете да изпиете по едно ароматно кафе или една студена бира. Помислено е и за децата - заведението разполага със сладоледи, пуканки и захарен памук. Точно до кафето е поставена автентична дървена лодка, която е последната по рода си и в която децата могат да влизат, играят и капитанстват.

Обърнатата къща е разположена в зелена поляна и създава чувство за необятност, простор и удовлетворение от едно незабравимо преживяване!

Ако сме предизвикали Вашето любопитство