Зареждане...

Красивите плажове в нашия район

Изживейте своето вълшебно лято сред красива природа и уникални плажове!

Плаж еко къмпинг Черноморец

Уютно място за незабравими преживявания

Плажът на "Еко къмпинг Черноморец" е разположен е в красив залив и в непосредствена близост с къмпинг "Черноморец". През 2022 г. плажът бе обновен изцяло - невероятно атрактивен, модерен, изпълнен с шик и бохемски стил. Зоната очарова със своите дизайнерски решения, артистичност, класа и удобства.

Централен плаж Черноморец

Спокоен, релаксиращ, запомнящ се!

Централният плаж на гр. Черноморец е малък и уютен, а морето чисто и плитко. Водата е почти прозрачна. Плажът разполага с обособена зона, в която за удобство на гостите са разположени платени чадъри и шезлонги, но има възможност и за свободно плажуване.

Плаж къмпинг "Градина"

Завладяващият чар на морския простор

Плажът на къмпинг "Градина" е едно истинско предизвикателство не само за сърфистите, но и за всеки почитател на безкрайната морска шир. Разположен е само на 3 км. от нашата вила и е идеалното място, което може да отключи сетивата ви за чудесата на този невероятен регион.

Плаж къмпинг "Каваци"

Уникалната близост до природата

Плаж "Каваците" се намира на 3 км. южно от град Созопол, между носовете "Св.Христос" и "Св.Агалина" и на 11 км. от "Вила Амалия". Плажът е разположен в залив, окъпан както от парещите лъчи на слънцето, така и от палавите вълни на Черно море. Плажната ивица е заобиколена от гора тополи, откъдето идва и името на плажа ("кавак" от турски означава "топола")
Ако сме предизвикали Вашето любопитство