Зареждане...

Завладяващият чар на морския простор

Плажът на къмпинг "Градина" е едно истинско предизвикателство не само за сърфистите, но и за всеки почитател на безкрайната морска шир. Разположен е само на 3 км. от нашата вила и е идеалното място, което може да отключи сетивата ви за чудесата на този невероятен регион.

Историята на един от най-старите къмпинги у нас и неговия атрактивен плаж се разказва и до днес от местните жители. В първата половина на ХХ в. огромната плажна ивица се е използвала за пясъчна кариера, но тази дейност е окончателно прекратена още през 50-те години. Тогава в местността се появяват десетки зеленчукови и плодови градини, които по-късно вдъхновяват името на къмпинга.

Заради благоприятния южен климат, красивите пейзажи и просторната плажна ивица, той е превърнат в притегателно морско кътче за малки и големи, в емблема за шир, простор и красота.

С годините плаж "Градина" придобива славата на къмпинг за бохеми и свободолюбиви души, които търсят почивка в максимална близост до морето и природата. „Градина“ не спира да развива своя бохемски облик и с всяка изминала година става все по-желан и обичан. Не случайно носи името "Царски плаж!". Посетите ли го веднъж ще останете влюбени завинаги - не само в неговия чар, но и в неговата  необяснима магия!

Ако сме предизвикали Вашето любопитство