Зареждане...

Мираж

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)

Какво по-красиво и вълнуващо от това, да се събудиш от нежното докосване на първия слънчев лъч, да погледнеш сънено през прозореца и да зарееш погледа си там - далече в синевата, в очарователните багри на остров "Св. Иван" и красивия созополски бряг. Тази невероятна гледка обещава нашата стая "Мираж".

Вдъхновяваща за чудесна ваканция, тя примамва със своите причудливи интериорни решения и разчупени форми. Стая за хора с фантазия и свободен дух. Нейните естествени цветове и топли земни нюанси създават онова очаквано спокойствие и уют, за които сме мечтали през цялата година. Стилът е изключително подходящ за пространство, в което всеки гост ще придобие усещане за пълен релакс, жизнерадостно ваканционно настроение и желание за изживяване на едни незабравими, вълнуващи и топлещи душата летни дни.

"Мираж" ще ви даде възможност да комбинирате спокойствието на малкото морско градче с комфорта на една гостоприемна и приветлива вила, която ще се опита да ви предразположи, за да се почувствате така, все едно сте си у дома. Изборът на мебелите предполага една деликатна свързаност с непреходната елегантност на бежово-кафявата гама, най-вече с прецизното й нюансиране, доближаващо се до цвета на прясно разорана плодородна почва, видяна на хоризонта по залез слънце.

Всеки наш гост ще има възможността да се убеди, че още от входа сме се постарали да зададем линията на интериора и да сътворим едно раздвижено пространство, в което да се почувствате като птица, която всеки момент ще полети към безбрежните морски висини. Лайтмотивът на детайлите отново е в тушираното бежово-кафяво, с крехки ментово-зелени акценти, с приятни и успокояващи натурални цветове и изкуствени обеми, с цел разчупване на линията. И всичко това с обещанието "Мираж" да ви подари своята семпла и деликатна обстановка, а вие да си подарите щастие и незабравими летни емоции!

Стая "Мираж" се намира на трети етаж над партер. Стаята разполага със спалня с размери 145x200 см., единично легло с размери 90x200 см.,хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, балкон и самостоятелна елегантна баня, обзаведена в стил, съответстващ на топлите бежово-кафяви тонове на цялостното обзавеждане. Стаята предлага изглед море. Подходяща е за двама възрастни и едно дете или за трима възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  23 кв.м.
 • Настаняване :
  след 14:30 часа
 • Максимален брой гости :
  3
 • Освобождаване :
  до 10:30 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 145x200 см., единично легло с размери 90x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Романтика

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Нашата романтична стая! 

Екзотик

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Частица екзотичен привкус, който прави дните ни по-цветни

На изток от рая

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Нашата стая "На изток от рая!