Зареждане...

Апартамент Духът на пътешественика

Цени от :
120.00 лв.
(според сезона)

Апартамент "Духът на пътешественика"

Градове! Държави! Континенти! Култура, религия, нрави, обичаи! Различност, по-пъстра от най-цветната палитра на художника. Емоция, по-богата от най-смелите ни очаквания. Пътища, по-многобройни от най-голямата житейска магистрала. Цветове, багри, фантазии, преживявания! Очаквания, които ще сбъднат и най-смелите ни мечти и надежди, изпълващи живота ни с усещането за пълнота, смисленост и уникалност. Един живот не стига, за да се докоснем до всяка точка на земното кълбо, до всяка народност, да се потопим във всяка култура, да изживеем красотата на онова житейско очарование, което прави всяка една дестинация по света интересна, нестандартна, мечтана, примамваща. Човешкото любопитство е безгранично - то преплува океани и морета, покорява върхове, впуска се и в най-лудите житейски приключения, полита към Космоса или се потапя и в най-големите дълбини. Казват, че "Човекът е човек, когато е на път". Безкрайната любознателност, вечният стремеж за покоряване на нови висини, любовта към екстремни преживявания и дозата лудост винаги са стоели в основата на човешкото развитие. Да открива нови места, да се среща с различни националности, да покорява най-недостижимото, да опознава най-недокоснатите от човешки крак места! Какво друго би било по-вълнуващо, по-мотивиращо, по-зареждащо, по-интересно и най-вече по-любопитно?! Нищо друго, освен пътешествието.

Пътуваме във времето и пространството, пътуваме в мечтите и надеждите си, пътуваме когато сме влюбени или нещастни, пътуваме сами или с приятели. Пътуваме! Пътуваме! Пътуваме! Частица от тази емоция ни пренася и в оазиса на нашето поредно пътешествие - престоя ни в "Духът на пътешественика". Късче вълшебно пространство, в което ние, домакините на Boutique Villa Amaliq, сме се постарали да създадем една красива, артистична, хармонична и деликатна атмосфера, в която всеки гост ще може да изживее най-спокойната, релаксираща и запомняща се ваканция. Тук модерността среща детайла, деликатните линии се преплитат в корабни въжета, декорациите успокояват пространството и връщат мислите към последното ни изживяно приключение. Автентичните географски карти служат не само за акцент в интериора, но и придават оригиналност и характер на помещенията. Мебелите са красиви, естетски съчетани, модерни и функционални, декорациите са умело подбрани, детайлите са изчистени и премерени. Всичко в апартамент "Духът на пътешетсвеника" говори за любов - към пътешествията, към уюта, към приключенията.

Апартаментът се намира на трети етаж над партер и е с гледка както към морето (в далечината се виждат прекрасните очертания на гр. Бургас), така и към града. Разполага с две отделни помещения - спалня, в която има легло с размери 160x200 см., климатик, телевизор, нощни шкафчета, фотьойл, гардероб и холова част с диван, масичка, скрин, климатик, телевизор и кухненски кът с хладилник, микровълнова печка, кафемашина Lavazza, електрическа кана и капсули кафе, т.е на разположение на гостите са красиви и удобни мебели, два климатика, два LCD телевизора, WiFi интернет и два балкона с гледка към морето и града. Елегантната баня е решена в модерен стил, излъчващ комфорт и топлина. Това деликатно усещане е постигнато благодарение на меките земни цветове, красивите декоративни мозайки и уникалните керамични аксесоари. Апартаментът е подходящ за двама възрастни или двама възрасни с дете. Цената, според желания от госта период, е за двама. Настаняването на дете се заплаща допълнително.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на апартамента :
  48 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  3
 • Освобождаване :
  до 10:00 часа

На разположение на гостите са: Две отделни помещения - спалня, в която има легло с размери 160x200 см., климатик, телевизор, нощни шкафчета, фотьойл, гардероб и холова част с разтегателен диван, масичка, скрин, климатик, телевизор и кухненски кът с хладилник, микровълнова печка, кафемашина Lavazza, електрическа кана и капсули кафе, т.е на разположение на гостите са красиви и удобни мебели, два климатика, два LCD телевизора, WiFi интернет и два балкона с гледка към морето и града. Елегантната баня е решена в модерен стил, излъчващ комфорт и топлина. Това деликатно усещане е постигнато благодарение на меките земни цветове, красивите декоративни мозайки и уникалните керамични аксесоари. Апартаментът е подходящ за двама възрастни или двама възрасни и дете.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Екзотик

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Частица екзотичен привкус, който прави дните ни по-цветни

На изток от рая

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Нашата стая "На изток от рая!

Морска приказка

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Морето! Лятото! Неволният стремеж за покоряване на необятната морска шир!