Зареждане...

Романтика

Цени от :
65.00 лв.
(според сезона)

На хората с романтични души представяме нашата стая "Романтика". Създадена с много любов, в търсене на онази романтична нотка, която да пробуди в сърцата на нашите гости най-истинските и съкровени човешки чувства, стая "Романтика" пробужда сантименти и докосва чувствено - чрез топлите пастелни цветове, деликатната аранжировка, финия полъх на нежните рози!

Магията на романтичния декор се крие в способността му да излъчва позитивна енергия, да е като светлина, която семпло създава своя собствена хармония - чрез класическите форми, топлите нюанси и уюта, който гостоприемно и приветливо ви казва: "Добре дошли!". Вибриращият дух на свежата обстановка зарежда не само с положителна енергия, но и напомня за красотата на детството. Топлината и очарованието на стая "Романтика" създават една перфектна илюстрация на идеята за интимност и елегантност в едно.

Приказката на тази уникална стая е изтъкана от дантелени и деликатни повърхности - мечти в розов-бели нюанси, които предизвикват страстта към красивото и имат магическата способност да променят настроението. Романтичните приказки са източник на оптимизъм, карат човек да мечтае и да започва деня с усмивка.

Комбинирането на елегантните класически форми с фините декоративни интериорни нотки олицетворяват виждането ни за комфорт, нежно очарование и финес. А преплетени в цялостната идея за автентичност,плаващи линии и деликатен лукс, благодарение на хроматиката си, те успяват да предложат на госта тишина, уединение и спокойствие.

Стая "Романтика" се намира на първи етаж над партер. Стаята разполага с романтична бяла спалня с размери 160x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, LCD телевизор, WiFi интернет, климатик, балкон и самостоятелна красива баня, създадена в пълен синхрон с цялостната ни представа за една незабравима и вълнуваща ваканция. Стаята предлага частичен изглед море. Подходяща е за двама възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  21 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:00 ч.

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см, хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Мерилин Монро

Цени от :
65.00 лв.
(според сезона)
Легендата! Мерилин! Женствена, предизвикателна, силна, неповторима!

На изток от рая

Цени от :
65.00 лв.
(според сезона)
Нашата стая "На изток от рая!

Поп Арт

Цени от :
65.00 лв.
(според сезона)
За хората с цветни души и цветни мечти - стаята ни в стил "Pop Art".