Зареждане...

Общи условия за настаняване в Boutique Villa Amalia

Уважаеми гости,

Благодарим ви, че избрахте BOUTIQUE VILLA AMALIA! Очакваме всеки от вас с нетърпение и желание да му предоставим условия за изживяването на една незабравима, вълнуваща и емоционална ваканция. За да бъде почивката Ви максимално приятна, молим съобразявайте се със следните правила:

1. Настаняването във BOUTIQUE VILLA AMALIA става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи самоличността на гостите. Предоставените от Вас данни са защитени, съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания по Закона за туризма. Тази лична информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с Вашата резервация и няма да бъде предоставяна на други лица и за други цели (изключение правят органите на реда или други представители на държавните институции, имащи право да изискват лични данни).

2. Във връзка с действащата в страната извънредна епидемиологична обстановка и необходимостта от цялостна дезинфекция на стаите след тяхното освобождаване, ви уведомяваме, че освобождаването на стаите е до 10:00 часа, а настаняването - след 15:00 часа. Благодарим за разбирането.

3. Собствениците на BOUTIQUE VILLA AMALIA не носят отговорност за вреди, причинени от действия на трети лица.

4. Парични суми за заявени, но неизползвани изцяло или частично услуги по вина на клиента, не се възстановяват и собствениците на BOUTIQUE VILLA AMALIA не дължат никакви неустойки по тях.

5. Анулиране на резервация

  • 5.1. При анулиране на потвърдена резервация със заплатено капаро в срок от 30 (тридесет) или повече дни преди датата на настаняване, клиентът дължи неустойка в размер на 30% от заплатеното капаро.
  • 5.2. При анулиране на потвърдена резервация със заплатено капаро в срок по-кратък от 30 (тридесет) дни преди датата на настаняване, клиентът дължи неустойка в размер на 100% от заплатеното капаро.

6. Екипът на BOUTIQUE VILLA AMALIA не носи отговорност за изгубени, забравени или откраднати вещи от стаите, както и за щети, причинени от трети лица.

7. В случай на повреда на имущество, клиентът е длъжен да заплати нанесените вреди в двоен размер. За целта бихме Ви помолили да сигнализирате своевременно за видими дефекти или повреди, още при настаняването. В противен случай ще приемем, че вредата/щетата е нанесена по време на Вашия престой. За изгубен ключ или чип следва да заплатите 10.00 лв.; за изгубен ключодържател – 20.00 лв.; боядисана калъфка – 10.00 лв.; боядисана хавлия – 15.00 лв.; боядисан чаршаф – 20.00 лв.; боядисан плик – 30.00 лв.

8. В съответствие с българското законодателство, пушенето във всички закрити помещения на BOUTIQUE VILLA AMALIA е абсолютно забранено.

9. Собствениците на BOUTIQUE VILLA AMALIA не носят отговорност за лица под 18 год. (деца) оставени без надзор. За да бъде престоят Ви приятен и спокоен, молим Ви, грижете се за Вашите деца! Отдаването на любов и внимание винаги топли детското сърце!

10. За да бъде престоят Ви максимално спокоен и приятен, молим, съобразявайте се с реда във BOUTIQUE VILLA AMALIA по време на престоя си. Не вдигайте шум, особено в часовете за почивка от 14.00 до 16.00 часа, както и след 23 часа.

11. Внасянето на храна в стаите е забранено. За целта можете да използвате нашата Фреш Зона, която сме създали специално за вас в градината.

12. На разположение на гостите e безплатен безжичен интернет на територията на цялата вила.

Пожелаваме Ви приятен престой в BOUTIQUE VILLA AMALIA!

Ако сме предизвикали Вашето любопитство