Зареждане...

Макови целувки

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)

Макът! Онова нежно цвете, което сякаш целува природата! Деликатно, феерично, омагьосващо. Погледнеш ли го, ти се приисква да се потопиш в разкоша на цяло маково поле, да докоснеш деликатните макови листенца, да ги погалиш с върха на пръстите си и да изпиташ онази наслада, която ще те накара да се почувстваш истински свободен! Като птиците! Такава е омаята, на която се наслаждават гостите на "Boutique Villa Amalia", отседнали в стая "Макови целувки".

Съчетала в себе си контраста на бялото и червеното, стаята впечатлява със своята мекота, деликатност и свежест. Изчистеният интериор, пречупен през светлината на част от прозрачните мебели и осветителни тела създават онази мекота, която пръска искри и създава усещане за пламтящи летни огньове.

Акцент са деликатните италиански мебели, които не само допълват уникалността на интериора, но и създават усещане за класа, елегантност и уважение към госта. Нежното присъствие на мака се забелязва навсякъде - фино, ненатрапчиво, нежно и докосващо сетивата.

Атмосферата в стая "Макови целувки" приканва посетителя да се потопи в лятната магия на приключенията и да изживее своята незабравима цветна ваканция - плахо погален от мака, очарован от магията на златното слънце, потопен в пенливите морски води и свободен като чайките, неволните свидетели на всяко изживяно човешко щастие.

Стая "Макови целувки" се намира на втори етаж над партер. Стаята разполага със спалня с размери 160x200 см., единично легло с размери 90x200 см.,хладилник, LCD телевизор, WiFi интернет, електрическа кана и кафе, климатик, балкон и самостоятелна красива баня, допълваща деликатното присъствие на нежния мак в цялостния интериор. Стаята предлага частичен изглед море и изглед към града. Подходяща е за двама възрастни и едно дете или за трима възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  23 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  3
 • Освобождаване :
  до 10:00 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см., единично легло с размери 90x200 см, хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна красива баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Поп Арт

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
За хората с цветни души и цветни мечти - стаята ни в стил "Pop Art".

Екзотик

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Частица екзотичен привкус, който прави дните ни по-цветни

Мерилин Монро

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Легендата! Мерилин! Женствена, предизвикателна, силна, неповторима!