Зареждане...

Морска приказка

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)

Морето! Лятото! Неволният стремеж за покоряване на необятната морска шир! И онова усещане за красота, което звучи като морски прибой, примамва като морски хоризонт и докосва като малка морска песъчинка. Очакваме го дълго! Мечтаем го! Искаме го с всичките си сетива. Набързо стягаме куфарите и политаме като чайки. Търсим перфектната атмосфера - онази, която ще допълни очакванията ни и ще ни позволи да се почувстваме желани и специални. Фантазията ни прелива от цветове - от най-чистото бяло до всички нюанси на синьото. Морските цветове - цветовете на простора, свободата и надеждата. И ненадейно попадаме в нашата дългоочаквана "Морска приказка" - стаята на нашите сбъднати мечти.

И тук морето започва да разказва своята синя история, нежно се плиска по босите ни крака и изтича като водопад между пръстите ни. Приказката ще е дълга и вълнуваща - безкрайна като морската шир, бурна като стихия, вълнуваща като история, разказана от най-стария морски капитан. Тези мисли и чувства изпълваха сърцата ни, когато създавахме декора на стая "Морска приказка" -  стая, в която вложихме не само частица от морските си души, но и любовта си към всеки от вас, нашите бъдещи гости. Хората, които ще имат удоволствието да съпреживеят собствената си морска приказка, да напишат собствената си лятна история и да занесат у дома си частичка от това синьо приключение. Почувствайте полъха на морския бриз, чуйте крясъка на чайките, заплетете краката си в рибарските мрежи и спрете за миг. Усетихте ли магията? Потопихте ли се в морската бездна от чувства, емоции и вълнения? Запечатахте ли в съзнанието си снимки от всеки изживян миг - като красив морски пъзел, като овехтяла географска карта, като гердан от нанизани мидени черупки?!

Стая "Морска приказка" се намира на първи етаж над партер и е както с гледка към града, така и с частична гледка към морето. Разполага с две единични легла с размери 90x200 см.,хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет и балкон. Елегантният средиземноморски стил на банята, красивите морски мотиви, дизайнерските мебели, нестандартните дизайнерски решения и функционалността допълват по категоричен начин усещането за премерен лукс, любов към детайла, хармония и фина естетика. Стаята е подходяща за двама възрастни или възрастен и дете.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  21 кв.м.
 • Настаняване :
  след 14:30 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:30 часа

На разположение на гостите са: две единични легла с размери 90x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Поп Арт

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
За хората с цветни души и цветни мечти - стаята ни в стил "Pop Art".

Little Roses

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
"Little Roses - усещане за щастие, пъстрота и лекота.

Макови целувки

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
Макът! Онова нежно цвете, което сякаш целува природата!