Зареждане...

Boutique Villa Amalia

Нашето житейско приключение!

Добре дошли в нашата малка, но уютна "Boutique Villa Amalia"!

Ние сме Емилия и Светослав - Емилия - художник, поет, писател, психолог, д-р по журналистика и PR и Светослав - инженер, графичен дизайнер, специалист в областта на компютърните науки. И двамата отраснахме закърмени с нежния полъх на морето, с красивия полет на чайките и гларусите, с усещането за песъчинки между пръстите и едни малки боси крачета, които оставят своите пясъчни следи, гонейки поредното цветно хвърчило. Тази изначална детска любов пренесохме през годините. Обикнахме морето заради свободата, която ни дава, както физическа, така и духовна, заради широките хоризонти, които ни открива, заради силата, с която ни вдъхновява. Искрено и всеотдайно заобичахме финия пясък под краката ни и безбрежното синьо небе.

Boutique Villa Amalia

Общуването с вълните ни даде онази топлота и духовен мир, с които израстнахме през годините - истински свободни, търсещи и вечно непримирими пътешественици ...или казано накратко "морски чеда". Именно тази любов ни провокира след дълги житейски лъкатушения, след десетки падения и победи, след множество преодолени препятствия да потърсим отново онзи жадуван пристан, в който бяхме потопили мечтите си - като сбъдването на една дълго лелеяна и мечтана любов, като събирането на онези изгубени във времето песъчинки, които ще осмислят дните ни, като желанието да сътворим дом, в който да вплетем душите и сърцата си, да съхраним детските си желания и да заживеем с усещането за една достойно изпълнена житейска мисия. Дом, който да отворим за всеки човек, почувствал любовта и всеотдайността ни, дом, изпълнен с топлота и сърдечност, вяра и надежда и нестихващо желание да подаряваме частица от нашето щастие. На всеки гост! От сърце! Истински и чистосърдечно! 

Градихме търпеливо, с внимание и искрена творческа ангажираност и така, месец след месец, допълвахме пъзела на нашата морска приказка. Отдадохме времето и енергията си, за да създадем едно малко, уютно, артистично и топло пространство, в което всеки съвременен човек да може да открие своя оазис на спокойствието, тишината и отмората, да се наслади на мързеливите си почивни сутрини, да изживее вълнуващи летни емоции и запомнящи се мигове с приятели и любими хора. 

Всяко кътче от декора на "Boutique Villa Amalia" говори със собствени думи, разказва личната си история и сътворява приказка, в която всеки гост може да изиграе своята главна житейска роля. Докосването до море ще почувствате още от прага на дома ни - там, където ще срещнем енергията, вдъхновението и емоциите си. Опитахме се да вградим усещането за море, светлина и топлина и в светлия и свеж декор на общите ни пространства, въображаемата линия, прекрачвайки която ще ви позволи да направите плавния преход към приказния сюжет на избраната от вас стая. Уникалността на стаите ни е своеобразна, атрактивна, различна, докосваща. Със собствен характер, с внимание към детайла, с мисъл и чувство. Създали сме по малко кътче щастие - за хората с романтични души, за тези с артистичен поглед към живота, за любителите на лукса и комфорта, за хората с изискан вкус, за ценителите на класическия дизайн. Осмисляхме всяка покупка, дълго търсихме най-подходящия аксесоар, рисувахме във въображението си щрихи и багри, текстури и детайли, материи и цветови нюанси, форми и колоритни комбинации. И така, трудно, но неусетно, с любов и отдаденост, с фантазия и чувство, сътворихме нашата житейска приказка!

Надяваме се в тази красива морска приказка всеки наш гост да получи своята главна роля, да се потопи в епицентъра на собствената си емоционалност, да изживее мечтания си летен сюжет и да се почувства истински щастлив!

Уважаеми дами и господа, ние, екипът на "Boutique Villa Amalia", ще се радваме, ако успеем да направим ваканцията ви незабравима, ако успеем да ви откъснем от напрегнатия ви делник, ако от центъра на градската агломерация ви приютим в нашата вселена - вселената, която съчетава креативността с модерния дух и естествеността, човечността с добротата и непрестореното човешко общуване, искреността с чувството за благост, доброта и сърдечност. 

Нашата най-голяма награда е вашата незабравима ваканция! 

Ще се почувстваме истински щастливи, ако "Boutique Villa Amalia" ви подари това преживяване!

Очакваме ви с надеждата да станете част от нашето морско семейство!

С уважение,
Емилия и Светослав
Ако сме предизвикали Вашето любопитство