Зареждане...

Лондон

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)

Стая "Лондон" е сред най-желаните и предпочитани стаи на "Boutique Villa Amalia". Тя пресъздава една емоционална и много лична история. Съпреживяно, събрало в себе си много радост и тъга, надежда и непоколебимост, упорство и мечти! Вълнуващо житейско пътешествие, с което приканваме дамите и господата да се докоснат до онази далечна британска магия, която разкрива тайнството на средновековните традиции и съвременния образ на обществото - строг, но в същото време впечатляващ - както със своята неповторимост, неподвластна на времето, така и с нетрадиционното си и модерно излъчване, говорещо за класа, изисканост и зачитане на изконната традиция.

Едновременно свеж и авангарден, духът на стая "Лондон" очарова своите гости, въвежда ги в света на елегантността, характера на стила и декорацията, приканва към приключения и открива широки морски хоризонти. Гостът смело се впуска в модерните и динамични пространства, а чувството на удовлетворение от перфектната ваканция идва заедно с привлекателната атмосфера, усещането за радост от изживените морски приключения и желанието за впускане в нови непознати светове.

Фамозният облик на стая "Лондон" открива тайните на един еклектичен и изискан декор, който тушира аристократичното излъчване с усещане за стил и класа. Характерните декорации на стаята впечатляват със своя английски стил и повеждат госта към историческата зареденост на велика Британия и интересните разкази за едно общество, съхранило традиции, чар, характер и дъх на разкош. Тази колекция от класическо британско излъчване обещава да се превърне във Ваша капсула на времето, в интимно пространство, в което всеки гост ще има възможността да контурира своя собствена приказка.

Стая "Лондон" се намира на втори етаж над партер. Стаята разполага със спалня с размери 160x200 см.,хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, балкон и самостоятелна красива баня, която очарова всеки гост със своя стил, британско излъчване, комфорт и удобство. Стаята предлага изглед към морето и града. Подходяща е за двама възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  21 кв.м.
 • Настаняване :
  след 14:30 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:30 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

На изток от рая

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Нашата стая "На изток от рая!

Мерилин Монро

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Легендата! Мерилин! Женствена, предизвикателна, силна, неповторима!

Поп Арт

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
За хората с цветни души и цветни мечти - стаята ни в стил "Pop Art".