Зареждане...

Little Roses

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)

С наближаването на пролетта душите ни се събуждат за нов живот, нови приключения и нови зареждащи ни емоции. Всеки дъхав пролетен цвят пръска аромати, докосва сетивата ни и ни приканва навън - там, където парещите слънчеви лъчи закачливо надничат зад всеки клон, намигат ни весело и ни провокират да започнем да пишем нова страница в дневника на цветните си приключения.

Тази неповторима цветна палитра всеки от вас може да открие в нашата стая "Little Roses". Стая, събрала в себе си чистотата на белия цвят, пастелните нюанси на пролетните багри, вълшебството на наситените розово-лилави аромати и онази природна дъхавост, която ще изпълни ваканцията ви с усещане за щастие, пъстрота и лекота. Това е стая за мечтатели, за фини души, за хора с любов към естетиката, деликатността на щрихите и функционалността на елементите.

Модерните детайли, креативните дизайнерски решения и полета на творческата ни фантазия създават онази неповторима атмосфера, която ще предизвика усмивката ви, ще даде крила на мечтите ви и ще постави най-впечатляващото начало на вашата цветна лятна ваканция.

Всеки розов цвят, всеки лист пролетно ухание, всяка декорация ще сложат отпечатък във вашия албум със спомени, ще наситят с усмивки дните ви и ще погалят сетивата ви. Изчистения дизайн на мебелите, елегантната атмосфера, оптимизираното пространство и наличието на всичко необходимо ще са последния щрих, който ще допълни усещането ви за перфектната лятна почивка.

"Litlle Roses" е не само стаята на розите - това е стаята на елегантността, модерната визия, преплитането на структурите, формите и нестандартните акценти. Тук всяка мебел и всеки детайл имат собствена история, носят индивидуален творчески заряд и насищат пространството с дъх на рози, положителна енергия и желание за дълбоко потапяне в розово-лилавия цвят на пролетното животворно събуждане.

Стаята се намира на първи етаж над партер и е с гледка към града. Разполага със спалня с размери 160x200 см., единично легло с размери 90x200 см., гардероб, хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет и балкон. Прилежащата елегантна баня е идеално допълнение към цялостния изискан стил, излъчващ комфорт, топлина и уют. Подходяща е за двама възрастни и дете или за трима възрастни. 

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  23 кв.м.
 • Настаняване :
  след 14:30 часа
 • Максимален брой гости :
  3
 • Освобождаване :
  до 10:30 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см., единично легло с размери 90x200 см, хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна красива баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Макови целувки

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
Макът! Онова нежно цвете, което сякаш целува природата!

Мерилин Монро

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Легендата! Мерилин! Женствена, предизвикателна, силна, неповторима!

Романтика

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Нашата романтична стая!