Зареждане...

Екзотик

Цени от :
65.00 лв.
(според сезона)

Обичаме живота във всичките му измерения. Обичаме го пъстър и весел, цветен и вълнуващ, провокиращ мислите ни и зареждащ делниците ни. Обичаме го, когато е тих и спокоен, обичаме го и когато е по-бурен от стихийна морска буря. Но може би най-много обичаме в него онази екзотична жилка, която разпалва страстите ни, дава полет на мечтите и фантазиите ни и ни изпълва с чувства, мисли и емоции. Всеки един миг, изпълнен с частица екзотичен привкус, прави дните ни по-цветни и "горещи", а нощите - по-"луди" и запомнящи се. Впускаме се в онази приказка, която започва да пише нова страница в житейската ни история, събираме отпечатъци щастие и започваме да живеем с усещането за безкрайност. С лекота улавяме нежния досег на текстурите и материите, с желание попиваме от деликатната атмосфера на цялостното интериорно решение, преплитаме мисловни ратанови линии и творим нова екзотична приказка.
Стая "Екзотик" умело съчетава екстравагантната визия на детайлите, мекотата на естествените материали, екзотичната визия на мебелите и хармонията на простанствата, цветовете и формите.

Линиите преливат от форма в тоналност, от цвят - в детайл, от артистичен завършек в усещане за безкрайност и екзотична експресия. Хармоничните линии не само успокояват пространството, но и създават допълнително усещане за естетика, деликатност, функционалност и мека изящност. Очароват не само мебелите, очароват осветителните тела, малките детайли, екзотичните акценти и цялостното преплитане на различна житейска философия, проста логика и цялостното усещане за стая с характер.

Стая "Екзотик" се намира на първи етаж и е с гледка към градината на Boutique Villa Amalia. Разполага със спалня с размери 164x190 см. хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет и балкон с гледка към градината. Прилежащата елегантна баня е решена в модерен стил, излъчващ комфорт, топлина и функционалност. Това е постигнато благодарение на меките акцентиращи цветове, красивите декоративни плочки, удобната душ кабина и красивите керамични аксесоари. Подходяща е за двама възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  19 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:00 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 164x190 см., хладилник, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, електрическа кана и кафе, самостоятелна елегантна баня, решена в модерен стил, балкон и градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Little Roses

Цени от :
85.00 лв.
(според сезона)
"Little Roses - усещане за щастие, пъстрота и лекота.

Поп Арт

Цени от :
65.00 лв.
(според сезона)
За хората с цветни души и цветни мечти - стаята ни в стил "Pop Art".

Мираж

Цени от :
85.00 лв.
(според сезона)
Нашата стая "Мираж"