Зареждане...

Поп Арт

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)

Стая "Поп арт" е най-цветната, най-артистичната и най-свежа стая на "Boutique Villa Amalia". Тя е предназначена за хора с цветни души и цветни мечти. Създадена с много любов, с внимание към детайла и прецизен избор на мебели, аксесоари и декоративни акценти, стаята приканва всеки гост да се включи в играта на цветовете и да се потопи в онази вълшебна история, която възбужда сетивата и повежда по пътя на екстравагантното и нетрадиционно лятно пътешествие!

Експлозията от цветове дава онова усещане, което препраща към красотата на живота, пъстротата на човешките емоции и творческия заряд на вътрешната човешка същност - изящна, жадна за щастие, деликатна, но и непоколебима в стремежа си за сбъдване на една вълнуваща, емоционално наситена и запомняща се лятна ваканция!

Креативността, с която баналните предмети са заменени с уникални творчески решения, е изходната точка на един истински оригинален декор. Ярките нюанси, нестандартните интериорни предизвикателства, красивите мебели и уникални цветни акценти въвеждат госта в ексцентричната атмосфера на един едновременно изискан и приветлив декор, а наситените цветове вдъхват живот, който изглежда като излязъл от поп арт творба.

Цветовете на нашата стая "Поп арт" провокират всеки гост да заговори на универсалния език на красотата, да изживее своята почивка с настроение, усмивка и желание за споделяне на още, и още летни емоции. Дайте свобода на въображението си, поиграйте си с креативните форми и множеството живи цветове на пъстрото лятно приключение, което ви предлагаме и почувствайте силата и красотата на лятото - синьо, вълнуващо, примамващо. И най-вече дългоочаквано!

Стая "Поп арт" се намира на втори етаж над партер. Стаята разполага със спалня с размери 160x200 см.,хладилник, LCD телевизор, WiFi интернет, електрическа кана и кафе, климатик, балкон и самостоятелна артистична баня, която ще ви впечатли със своята цветова хармония, нестандартна визия и деликатен комфорт. Стаята предлага изглед море. Подходяща е за двама възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  21 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:00 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см., хладилник, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, електрическа кана и кафе, самостоятелна артистична баня, балкон и градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Романтика

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Нашата романтична стая! 

Апартамент Духът на пътешественика

Цени от :
120.00 лв.
(според сезона)
Човекът е човек, когато е на път!

Little Roses

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
"Little Roses - усещане за щастие, пъстрота и лекота.