Зареждане...
Локация

Уважаеми гости, добрата информираност винаги е предпоставка за сбъдване на всички очаквания, поддържане на висок градус на ваканционното настроение и най-вече избягване на разочарованието. За да ви бъдем максимално полезни ще ви запознаем с точното местоположение на нашата вила. Надяваме се тази информация да ви бъде от полза и да допринесе за вашата перфектна почивка.

"Boutique Villa Amalia" се намира на 500 м. от центъра на града, на 5 мин. пеша от централния плаж, на 6 мин. пеша от плажа на к-г "Черноморец" и на 1,5 км. от забележителния к-г "Градина". Локацията на "Boutique Villa Amalia" е съобразена с желанието ни да сме едновременно близо до централната градска част и плажната ивица, но същевременно достатъчно далече от силния шум през активния туристически сезон.

Съобразили сме се и с желанието на гостите да имат възможност за свободно паркиране, както и красива морска гледка, които в самото сърце на града са невъзможни. Надяваме се тези приоритети да бъдат оценени и да допринесат за спокойното ви летуване и жизнерадостното ви ваканционно настроение.

гр. Черноморец 8142, ул. "Славянска" № 24
info@villaamalia.eu
+359 888 32 12 19