Зареждане...

Слънчогледови въздишки

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)

С удоволствие ви представяме нашата слънчева и окъпана в светлина стая, носеща красивото име "Слънчогледови въздишки". Още при първото си пробуждане в нашите "Слънчогледови въздишки" ще бъдете погалени от появата на топлите слънчеви лъчи, ще си пожелаете да се докоснете до природата - или в нежна прегръдка с лекия морски бриз или на малък пикник с любим човек, но все с усещането за една предстояща вълнуваща и незабравима ваканция.

За да превърнем тази приказка в истинска житейска история сме се опитали да създадем местенце, в което всяка слънчева стена да ви се усмихва нежно, да ви създава желания уют и да ви потапя в свежестта и топлината на слънчевия си декор. И всичко това заредено с енергия, която да изпълни душите и сърцата ви с желание за пълно ваканционно отдаване и дълбоко потапяне в очарованието и неповторимостта на лятото. Ще се почувстваме истински щастливи, ако този свеж летен интериор, в който зеленото се преплита в жълтото и напомня както за тревата и дърветата, така и за жълтите нюанси на слънцето и златните му отблясъци в лазурното море, ви създаде онова вълшебно лятно преживяване, което сте мечтали и жадували цяла година.

Защо "Слънчогледови въздишки" ще попитате? Защото магията на жълто-зелените ни слънчогледи създава онази феерична хармония, която очарова и впечатлява с цветовете на жизнерадостта и създава атмосфера, изпълнена със светлина, радост и щастие. Какво повече ни е необходимо, за да изживеем перфектната почивка?! ...А когато привечер слънцето бавно започне да завива далечните хоризонти и да се сбогува с отминаващия ден, ще почувствате онази лелеяна тишина, която нежно нашепва: "Лека нощ. Денят беше прекрасен. А утре ... отново ще ви събудя с целувката на първия слънчев лъч и ще ви поведа по онези мечтани летни пътеки, които жадувахте дълго, дълго."

Съпреживейте тези вълнения цветно, уважаеми гости, изживейте ги емоционално и ги споделете с най-скъпите си приятели! А когато слънцето отново ви се усмихне и жълтото ви намигне закачливо и ви покани навън - ние ще ви открехнем вратите към онези слънчеви хоризонти, в които ще уловите в шепите си всеки слънчев лъч, ще целунете аромата на утринната роса и ще се почувствате бодри, свежи и щастливи, заредени с оптимизъм и изпълнени с приключенски дух! ... и тогава слънчогледите нежно ще сведат глава, ще ви погледнат с усмихнатите си лица и ще ви прошепнат: "Красив и цветен ден, приятели!"

"Слънчогледови въздишки" се намира на втори етаж над партер. Стаята разполага със спалня с размери 160x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, LCD телевизор, WiFi интернет, климатик, балкон и самостоятелна красива баня, отразяваща топлите жълти нюанси на слънчевия интериор на стаята. Изгледът е прекрасен и примамващ - разбира се, море. Подходяща е за двама възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  21 кв.м.
 • Настаняване :
  след 14:30 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:30 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Макови целувки

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
Макът! Онова нежно цвете, което сякаш целува природата!

Студио Панорама

Цени от :
100.00 лв.
(според сезона)
С панорамен изглед към морето

Екзотик

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Частица екзотичен привкус, който прави дните ни по-цветни