Зареждане...

Студио Панорама

Цени от :
100.00 лв.
(според сезона)

"Панорама"! Студиото, което рисувахме във фантазията си, мечтаехме със сърцата си и сътворихме с ръцете си. Красиво, модерно, свежо, изискано, неповторимо! Студио, в което всеки артистичен детайл има собствена история, говори със собствени слова, излъчва силна позитивна енергия и запечатва завинаги в сърцата ни миговете на първия морски изгрев, първия слънчев лъч, първата милувка на вятъра. Приютило в себе си мебели с изчистен вид, характерна визия, модерен дизайн и идейност, то ни подарява усещането за ваканционен дом, който иска да радва очите ни, да докосва сърцата ни и да ни дава онази живителна доза спокойствие, за която сме мечтали през цялата година. И не само! Практично и функционално, просторно и слънчево, студио "Панорама" очарова и със своята неповторима визия - високи тавани и уникални извити арки, в които всеки прозорец се е приютил с надеждата пръв да посрещне изгрева на слънцето. 

Още от входа ви посреща усмихнатото лице на фотограф, готов да запечата в съзнанието ви най-вълшебните летни мигове, най-вълнуващите преживявания и най-неповторимите морски приключения. Такава цветна, свежа и забавна е нашата закачалка. Следват нови изненади - интересни нощни лампи, красиви декоративни акценти, уникални дизайнерски хрумвания. И всичко това направено с много любов, усет към детайла, желание за предоставяне на пълен комфорт и релакс. С изненада, а може би не, ще откриете, че нашият кухненски кът е с минималистичен дизайн, който само деликатно допълва останалите модули на студиото. На показ са само домакинските електроуреди (микровълнова печка, хладилник и електрическа кана) и няколко рафта в модерния цвят "бетон", които добавят доза контраст и елегантност.

Заедно с впечатляващите декорации, красивите картини, сините детайли и пъстрите възглавници, небрежно полегнали върху снагата на удобния диван, вие придобивате усещането за завършеност на това функционално и оптимизирано до последния сантиметър пространство. За осветлението в тази част на стаята се грижи пищно осветително тяло с интересен дизайн, позициониран над нестандартната и уникална със своята визия холова масичка. Красивата картина над спалнята, която е един от гвоздеите на нашите дизайнерски решения е фино допълнение към минималистичната визия на студио "Панорама". Перфектно съчетана с цялостната концепция на интериора, както цветово, така и стилистично, тя придава усещане за характерност и индивидуално излъчване.

Студио "Панорама" се намира на трети етаж над партер. Студиото разполага със спалня с размери 160x200 см., диван, хладилник, микровълнова печка, електрическа кана и кафе, климатик, 32" LCD телевизор, WiFi интернет и два балкона с гледка към морето и града. Прилежащата елегантна баня е решена в модерен стил, излъчващ комфорт и топлина, въпреки преобладаващите сиви тонове. Това е постигнато благодарение на меките акцентиращи цветове, красивата декоративна стълба от бамбук, сините керамични аксесоари и нестандартните стенни теракотени картини. Подходящо е за двама възрастни и дете или за трима възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на студиото :
  37 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  3
 • Освобождаване :
  до 10:00 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160х200 см., диван, хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, 32" LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна баня, два балкона, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Лондон

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Островът! Пресъздаването на една емоционална и много лична история!

Мираж

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
Нашата стая "Мираж"

Екзотик

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
Частица екзотичен привкус, който прави дните ни по-цветни