Зареждане...

На изток от рая

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)

Стилът на Изтока - баланс и хармония, олицетворение на тишината и спокойствието, философия, отличаваща се с проста логика, функционалност или казано накратко - минимализъм в чист вид. В тази уютна атмосфера ще ви потопи нашата стая "На изток от рая".

Семплият и изчистен дизайн, класическите мебели, характерните елементи и деликатните интериорни решения създават едно естетично и фино пространство, в което ще изживеете своите незабравими ваканционни дни. Почивката ви е гарантирана, релаксът - пълен, душата - спокойна, а мислите - потопени в магията на дълбоката източна философия. Комфорт, уют, спокойствие и фин досег до магията на Изтока!

Благодарение на хармоничната комбинацията от тематични декорации, естествени материали, изискани цветове и семпли азиатски мотиви, не само сме се опитали да добавим капка екзотика към декора, но и сме се постарали да създадем среда, в която правите обтекаеми линии, френските прозорци, деликатните щрихи и фините "цветни петна" да ви накарат да забравите забързаните делници и да се отдадете напълно на едно ново и вълнуващо ваканционно настроение.

Изборът на класически мебели в естествени тонове и хармонични линии успокояват пространството и допълват цялостното усещане за една дълбока и мъдра житейска философия. Интериорното решение на стаята "На изток от рая" е една интересна и впечатляваща част от цялостната визия на "Boutique Villa Amalia", визия, която превръща обикновените пространства в декори с характер, в оазиси на релакса, пълноценната почивка и тихия домашен уют.

Стая "На изток от рая" се намира на първи етаж над партер. Стаята разполага със спалня с размери 160x200 см.,хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, балкон и самостоятелна елегантна баня, допълваща усещането на госта за хармония, идейност, комфорт и деликатна източна романтика. Стаята предлага с частичен изглед море. Подходяща е за двама възрастни.

Не се допускат домашни любимци.

Смяна на бельо/хавлии се извършва според установения график и категоризацията на обекта (две звезди).

 • Размер на стаята :
  21 кв.м.
 • Настаняване :
  след 15:00 часа
 • Максимален брой гости :
  2
 • Освобождаване :
  до 10:00 часа

На разположение на гостите са: спалня с размери 160x200 см., хладилник, електрическа кана и кафе, климатик, LCD телевизор, WiFi интернет, самостоятелна баня, балкон, градина с обособени кътове за почивка.

Полетата отбелязани със * са задължителни
Полетата отбелязани със * са задължителни

Още възможности за настаняване

Други стаи, които биха представлявали интерес за вас

Поп Арт

Цени от :
70.00 лв.
(според сезона)
За хората с цветни души и цветни мечти - стаята ни в стил "Pop Art".

Little Roses

Цени от :
90.00 лв.
(според сезона)
"Little Roses - усещане за щастие, пъстрота и лекота.

Апартамент Духът на пътешественика

Цени от :
120.00 лв.
(според сезона)
Човекът е човек, когато е на път!